Sturebadet Läkarmottagning tar emot både patienter med privat sjukvårdsförsäkring eller privatbetalande patienter. På vår mottagning prioriterar vi hög professionalitet, smidighet och kontinuitet i din vård.

Försäkringsmottagningen

Vi kan erbjuda medicinsk rådgivning och besökstider inom en snar framtid till erfarna specialistläkare på Stockholms bredaste specialistläkarmottagning. Vi har specialistläkare inom 13 specialistområden, såsom psykiatri, ortopedi, allmänmedicin och gynekologi.

Försäkringsmottagningen utför även hälsoundersökningar med patientens hälsa i fokus. För att i möjligaste mån kunna förebygga sjukdomar och upptäcka eventuella hälsoproblem långt innan upplevelsen av symtom.

Öppettider:
Helgfria vardagar: 08.00-11.00 samt 12.30-16.00
Telefon: 08-545 671 35

Inför besöket

Önskar du som privatbetalande patient boka en läkartid till oss gör du det via telefon: 08-545 671 30. Notera att egenvårdsremiss kan komma att behövas vid bokning av besök för privatbetalande patienter. I så fall kommer en sköterska informera dig om detta vid din första kontakt med oss.

Observera att Sturebadet Läkarmottagningen är en kontantfri mottagning.

Hitta hit

Du kan enkelt ta dig hit med tunnelbana till station Östermalmstorg och sedan ligger vi bara en kort promenad bort. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i kvarteret men tillgång till parkeringshus finns. Så tänk på att vara ute i god tid när du besöker oss!

Adress:
Humlegårdsgatan 17 (ej ingång i Sturegallerian)

114 46 Stockholm

Våning 5, ingen kod behövs.

Om/avbokning av besök

Ombokning:
Sker via telefon till oss.

Avbokning:
Måste ske senast 24 timmar före besöket annars kommer du att debiteras för ett uteblivet besök. Avbokning sker via telefon till oss. Alternativt via mail: info@sturebadetlakarmottagning.se

Försening:
Glöm inte kontakta oss via telefon om du är försenad! Är du försenad mer än halva besökstidens längd kommer det att räknas som ett sent återbud. Sent återbud eller uteblivet besök debiteras.

Ring: 08-545 671 30