Varukorg

Epostadress*
Förnamn*
Efternamn*
Företag
Födelsedatum*
Adress*
Postnr*
Ort*
Land*
Telefon/Mobil*

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
Sturebadet Läkarmottagning erbjuder en fin arbetsmiljö där du kan känna att du utvecklas och trivs. Fokus inom samtliga företag i koncernen är hälsa och välmående i världsklass och du kommer arbeta med kollegor som hittar sin drivkraft i att skapa förutsättningar för människor att känna vitalitet. Ledarskapet är stöttande, varmt och drivande.


För närvarande söker vi:


Allmänspecialist med medicinskt ledningsansvar

Vi söker nu en specialist inom allmänmedicin som önskar ta det medicinska ledningsansvaret. Du kommer både arbeta med att ta emot patienter, kvalitetssäkring av det totala medicinska ansvaret och arbeta nära mottagningens verksamhetschef för att erbjuda den bästa privata vården på Stockholmsmarknaden. 

Som allmänspecialist och medicinsk ledningsansvarig är du en del av företagets ledningsgrupp och stöttar både läkare och övriga vårdmedarbetare med det dagliga medicinska arbetet. Du kvalitetssäkrar rutiner och policys och säkerställer att all vård utövas korrekt enligt lag och krav.

Som allmänspecialist och medicinsk ansvarig kommer leda utvecklingen av det medicinska så att mottagningen ligger i framkant, och är det naturliga valet inom privat vård.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med verksamhetschef och rapportera till vd.


Kvalifikationer & Egenskaper:

  • Specialist inom allmänmedicin.
  • Som ledare är du både tydlig och lyhörd och hittar motivation i att skapa förutsättningar för människor att göra ett bra arbete för att göra skillnad.
  • Du är strukturerad och uttrycker dig mycket väl på svenska i både tal och skrift.
  • Du är kommunikativ med varm samarbetsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% tjänstgöringsgrad. Arbetstiden är i stort sett vardagar under kontorstid. Mottagningen ligger centralt på Östermalm i Stockholm.

Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

För ansökan och frågor är du välkommen att kontakta CIO Markus Hellgren på markus.hellgren@sturebadet.se eller Koncern-VD Sunniva Fallan Röd på sunniva.fallan.rod@sturebadet.se

Ansök senast 2021-01-20. Intervjuer sker löpande.

Företagssköterska

Vill du vara med i utvecklingen av företagshälsovården i Sverige och satsa på framtiden med oss på Sturebadet Läkarmottagning?

Som företagssköterska på Sturebadet Läkarmottagning har du en mycket viktig roll i arbetet med att arbeta proaktivt och skapa resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare på våra kundföretag inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. Det kan handla om t.ex. chefsrådgivning, medicinsk rådgivning, förebyggande och hälsofrämjande rådgivning, konsultera chefer och medarbetare per telefon i frågor kring sjukdom och arbetsmiljö, missbruk och drogtestning, vaccinationer, rehabilitering, stöd i individuella hälsoplaner och lagstadgade hälsoundersökningar.

Vi söker dig som är legitimerad företagssköterska. Tidigare erfarenhet av arbete som företagssköterska är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% tjänstgöringsgrad. Arbetstiden är i stort sett vardagar under kontorstid. Mottagningen ligger centralt på Östermalm i Stockholm.


Är du intresserad?

För ansökan och vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Suzanne Gunvarsdotter via mail suzanne.gunvarsdotter@sturebadetlakarmottaging.se

Ansök senast 2021-01-20. Intervjuer sker löpande.

Öppettider
Måndag – Fredag: 08.00–17.00
Alla öppettider
Hitta hit
Humlegårdsgatan 17
114 46 Stockholm
Kontakta oss
Telefon: 08-545 671 30
Telefontider 08:00–16:00
(lunchstängt 12:00–13:00)