Varukorg

Epostadress*
Förnamn*
Efternamn*
Företag
Födelsedatum*
Adress*
Postnr*
Ort*
Land*
Telefon/Mobil*

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala

Hälsoundersökning

Att undersöka sin hälsa med jämna mellanrum är en god idé om man vill nå sin fulla hälsopotential. Det gör också att du kan upptäcka framtida problem, långt innan du har fått några symptom.
Hälsoundersökning
Vi erbjuder en av marknadens mest omfattande och djuplodande hälsoundersökning. Den består av tre moment som ger dig en komplett bild av ditt hälsoläge. Inför hälsoundersökningen fyller du i en utförlig hälsodeklaration. Under ditt första besök samtalar du med en av våra sjuksköterskor om livsstil och hälsa med din hälsodeklaration som utgångspunkt. Vi mäter din längd, vikt, midjemått och BMI. Du får också genomgå syn- och hörseltest, lungfunktionstest, blocktrycksmätning och vilo-EKG. Vi tar ett blodprov och du får även lämna ett urinprov. För dig som är över 50 år ingår ett avföringsprov. Om du är man och över 40 år erbjuder vi dig ett prostataprov (PSA). Det är under detta besök som du också genomför konditionstestet om du valt ett sådant.

Under ditt andra besök förklarar vår specialistläkare för dig vad dina labratoriesvar och undersökningsresultat betyder och hur de inverkar på din hälsa. Du får med dig en sammanställning på alla prover. Utifrån din hälsodeklaration följer specialistläkaren upp samtalet om livsstil och hälsa från det första besöket. Vi detta besök får du även genomgå en grundlig läkarundersökning och får vid behov rekommendationer om lämplig uppföljning.

Pris med konditionstest 4.850 kr
Pris utan konditionstest 3.900 kr

Ring för att boka: 08-545 671 30

Hälsoundersökning

Detta ingår i din hälsoundersökning: