Varukorg

Epostadress*
Förnamn*
Efternamn*
Företag
Födelsedatum*
Adress*
Postnr*
Ort*
Land*
Telefon/Mobil*

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala

Hälsoundersökningar

Att undersöka sin hälsa med jämna mellanrum är en god idé om man vill nå sin fulla hälsopotential. Det gör också att du kan upptäcka framtida problem, långt innan du har fått några symptom.
Klimakteriepaket

Vid 45 – 55 års ålder drabbas alla kvinnor av brister och störningar i hormonbalansen i samband med sin menopaus. Det kan orsaka symtom som t.ex. trötthet, sömnsvårigheter, värmevallningar, nattliga svettningar och svårighet att hålla vikten. De symtom man får och hur mycket man drabbas är helt individuellt, vilket gör att det inte finns någon enskild behandling som fungerar lika bra för alla.

Vårt unika klimakteriepaket är därför utformat för att kunna individanpassa en behandling för just dig och dina besvär.

Innehåll

Möte 1: Du träffar en gynekolog hos oss som lyssnar och noggrant går igenom hur du mår och din historia. Samtalet är viktigt för att reda ut vilka prover som ska tas och att de är anpassade efter just din problematik.

Provtagning: Du tar ett antal blodprover för att säkrare veta vilken obalans just du har.

Möte 2: Via telefon gör läkaren en genomgång av vad vi har funnit och vilken behandling som kommer hjälpa dig bäst.

Möte 3: För att säkerställa att behandlingen ger önskad effekt och att du mår bra, bokar vi in ett uppföljningsmöte på Läkarmottagningen efter ca 3 månader. Beroende på behandling är det ibland inte nödvändigt eller så kan det räcka med ett telefonsamtal. Därför inkluderas inte Möte 3 i priset.

Resultat 

Ibland hittar vi tecken på premenopaus eller menopaus och föreslår då substitutionsterapi. Ofta föreslår våra läkare även bioidentiska hormoner för att du ska må så bra som möjligt. Utredningen syftar även till att utesluta allvarliga sjukdomar i underlivsorganen.


Pris 3.100 kr (exkl. behandling och eventuella läkemedelslicenser)

Ring för att boka: 08-545 671 30

Hälsoundersökning
Vi erbjuder en av marknadens mest omfattande och djuplodande hälsoundersökning. Den består av tre moment som ger dig en komplett bild av ditt hälsoläge. Inför hälsoundersökningen fyller du i en utförlig hälsodeklaration. Under ditt första besök samtalar du med en av våra sjuksköterskor om livsstil och hälsa med din hälsodeklaration som utgångspunkt. Vi mäter din längd, vikt, midjemått och BMI. Du får också genomgå syn- och hörseltest, lungfunktionstest, blocktrycksmätning och vilo-EKG. Vi tar ett blodprov och du får även lämna ett urinprov. För dig som är över 50 år ingår ett avföringsprov. Om du är man och över 40 år erbjuder vi dig ett prostataprov (PSA). Det är under detta besök som du också genomför konditionstestet om du valt ett sådant.

Under ditt andra besök förklarar vår specialistläkare för dig vad dina labratoriesvar och undersökningsresultat betyder och hur de inverkar på din hälsa. Du får med dig en sammanställning på alla prover. Utifrån din hälsodeklaration följer specialistläkaren upp samtalet om livsstil och hälsa från det första besöket. Vi detta besök får du även genomgå en grundlig läkarundersökning och får vid behov rekommendationer om lämplig uppföljning.

Pris med konditionstest 4.850 kr
Pris utan konditionstest 3.900 kr

Ring för att boka: 08-545 671 30

Klimakteriepaket

Hälsoundersökning

Detta ingår i din hälsoundersökning: