Det viktigaste du har är din hälsa och den ska du ta hand om. Hos oss får du all hjälp du behöver för att må bra nu och i framtiden. I fräscha och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm finns vår unika specialistläkarmottagning. Till oss är alla välkomna, antingen privat eller via en sjukvårdsförsäkring.

Hälso- och sjukvård

Vi är stolta över att vi kan erbjuda ett av Stockholms bredaste utbud av specialistläkare som täcker 12 specialiteter. Dessutom tillgång till psykolog och hälsoutvecklare. Vi har egen provtagning och analysmöjligheter vilket gör att du slipper boka ny tid på en annan vårdinrättning för att t.ex. ta blodprover, 24- timmars blodtryck eller hjärtrytmövervakning. Det mesta du kan behöva hjälp med görs direkt på vår mottagning utan långa väntetider. Vi utför även hälsoundersökningar, vaccinationer och medicinsk rådgivning inför resor.

Hälsoabonnemang

Med vårt Hälsoabonnemang får du årligen göra en mycket omfattande och djupgående medicinsk hälsoundersökning. Tillsammans med din personliga läkare går du igenom dina testresultat och gör en hälsoplan för året. Vid behov tar samma läkare emot dig på vår mottagning utan extra kostnad under året. Vid starten av abonnemanget kan Du med hjälp av exempelvis magnetkamera, ultraljud och arbets- EKG kan vi få en ännu mer heltäckande bild av din hälsa.

Företagshälsovård

Vi arbetar med främjande, förebyggande och med åtgärdande insatser för att förebygga och vid behov behandla psykisk och annan ohälsa. Vårt specialutbildade team tar hand om både individen samt sammanställer hela företagets tillstånd.